Socratisch gesprek, thema: rouw en verlies

Wanneer
19:30 - 21:30
maandag, 27 januari 2020
Inloop vanaf
19:00

Vaartscherijnstraat 51
3523 TB Utrecht
Nederland

Het thema voor deze bijeenkomst is rouw en verlies. Je kunt je aanmelden voor het socratisch gesprek door een email te sturen naar discussie@madpride.nl, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Ter voorbereiding vragen we je alvast na te denken over een situatie die je hebt meegemaakt waarin rouw of verlies een belangrijke rol speelde. Denk aan het verlies van een naastte, zoals een vriend of familielid. Of een ingrijpende gebeurtenis die jouw plannen voor de toekomst overhoop gooiden, zoals een ingrijpende ziekte of het verlies van je baan.

Aan het begin van het socratisch gesprek vragen we wie diens ervaring wil inbrengen als casus, samen kiezen we daar dan één uit, welke dan de basis vormt voor het socratisch gesprek, waarbij we samen opzoek gaan naar nieuwe inzichten. Een casus uitkiezen lukt niet altijd en in dat geval hebben we die avond een filosofisch gesprek of discussie, wat ook altijd heel interessant is. Er is koffie en thee.

Mocht je een reminder willen en op de hoogte gehouden worden van toekomstige filosofie-avonden die wij organiseren? Dan kun je je inschrijven voor onze mailinglist door een tekstloos mailtje te sturen naar filosofie-subscribe@madpride.nl.

Met vriendelijke groet,

Bauke, Joop, Reinoud en Caroline