Mad Pride bij ACU

                                             flyer met tekening van boze dokter   aankondigings bord buiten voor de ACU
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met vrije Bond Utrecht waren we zaterdag middag in politiek café ACU waar zij elke 1e zaterdag van de maand vanaf 4 uur de zaal mogen gebruiken, gisteren stond Amy op het podium om over Mad Pride te vertellen, ze vertelde over de speerpunten
Zelfbeschikking,
Diversiteit en
Toegankelijkheid.
En vroeg daarna aan het publiek om onderling te bespreken of gedwongen solitaire opsluiting ooit gewenst kan zijn. Ik had het er met degene naast me over dat als de persoon toe is aan stilte het goed kan uitkomen, maar dat is uitzonderlijk als het goed uit komt voor de persoon die wordt weggestopt, de ander zei dat je vervolgens ook geen invloed hebt op wanneer je er uit komt en met verschillende absurde ideeën kwamen we tot de conclusie dat gedwongen afzondering nooit gewenst is.
Na een korte periode nam Amy het woord weer en vertelde verder over diversiteit, waarna er weer een vraag kwam en we ten slotte nog uitleg kregen over toegankelijkheid.
Na afloop werd opgeroepen om memorabele dingen te delen op de papieren die in de zaal lagen, daar was nog een beetje een drempel voor maar zoals in de afbeelding te zien zijn er wel wat dingen gedeeld.

 

 

 

be mindful of what people might need, and actively seek out what those needs  might be
be mindful of what people might need, and actively seek out what those needs  might be
Ghosts against ableism
Don't let each other fall through the cracks!

 

 

 

We hadden ook wat promotie materiaal bij ons zoals teksten en stickers, Amy vroeg nog om donaties zodat we een nieuwe tekst die gebaseerd is op deze presentatie volgende keer op papier kunnen mee geven.

Labels