Mad Pride meet december

uitnodiging met nieuwe logoAfgelopen zaterdag was er weer een Mad Pride bijeenkomst na een jaar van stilte, ik heb het meer dan een jaar maandelijks georganiseerd maar ik raakte mijn motivatie kwijt, afgelopen maand kregen we een email met de vraag wanneer de volgende is, dit was reden genoeg voor iemand anders binnen de kern groep om een bijeenkomst te gaan organiseren. Er waren een aantal mensen uit de kern aanwezig, degene die behoefte had aan de bijeenkomst kon helaas niet maar het was een goede gelegenheid voor een persoonlijke ontmoeting met andere gemotiveerde mensen.
Ik kwam zelf een uur te laat, dus ik weet niet hoe de voorstel ronde was gegaan maar toen ik binnen kwam was het al gezellig. Na een half uur kwamen er nog twee bij en hebben we fijne gesprekken gehad over toe we het ervaren om anders te zijn en hoe met de normies om te gaan en met eigen interne moeilijkheden zoals energie regulatie.
Niet iedereen kende de lepel theorie, en iemand voegde er de vork theorie aan toe.
Lepels zijn de energie eenheden waar je elke ochtend mee opstaat en die pas na een “nachtrust” weer zijn aangevuld. Vorken kunnen als constante lepel (energie) vreters gezien worden waar je iets aan kan doen, zoals een
knipperende lamp of ventilator uit zetten.
Ik wilde het mes er ook aan toevoegen maar het gesprek ging el weer ergens anders over. Ik gebruik het woord mes om aan te geven dat als ik geen energie heb ik onverwacht boos ken reageren. Als mijn lepels op zijn heb ik alleen nog messen.
Ik weet niet wanneer de volgende
bijeenkomst is maar ik kijk er naar uit.
Wil je er volgende keer ook bij zijn mail dan naar info@mad
pride.nl
Dan houden we je op de hoogte van volgende bijeenkomsten no more spoons just knifes