Wat is “Mad Pride”?

Wat is “Mad Pride”?

Een grote groep mensen wordt in onze maatschappij als “gek” afgeschilderd. Die kwalificatie heeft meestal een negatieve lading. Mad Pride is een internationale beweging van “gekken” en hun bondgenoten, die zich verzet tegen deze negatieve houding tegen mensen, die “anders” zijn. Wij zijn er trots op, dat we zo zijn als we zijn, en claimen het recht om anders te zijn, zonder dan meteen als tweederangs burgers te worden beschouwd.

Meer informatie over Mad Pride?
Kijk op ons blog, op wikipedia of volg ons op facebook. Je kunt ons ook e-mailen op info@madpride.nl

3 gedachten over “Wat is “Mad Pride”?

  1. Hoi, ik ben Merlina Arnautovic geboren in Rotterdam en zit in GGZ instelling Delta Spijkenisse. Mij hebben ze gedwongen opgenomen en gedwongen medicijnen gegeven en dat vind ik schokkend voor woorden. De manier van doen en isoleer cellen , bijwerkingen van zeer ongezonde medicijnen en veel anderen dingen is naar mijn mening zeer gestoord. De mensenrechten worden hier geschonden op zeer hoog niveau.
    Daarom ben ik blij dat jullie een internationaal beweging zijn die mensen misschien kan helpen. Ik ben heel blij dat er uberhaupt tegen beweging is en hoop dat deze voort blijft bestaan. Laten we hopen en volhouden dat wij samen iets kunnen veranderen aan deze afschuwelijke wet in GGZ die de mensheid in psychiatrie vewoest net in de welke oorlog dan ook.

  2. dank je wel Merlina, voor je bijdrage. Ik hoop van harte dat de situatie gauw veranderd daar en je weer in fijn vaarwater komt.
    liefs,
    Caroline

  3. hoi merlina lijkt heel veel op altrecht utrecht zit er zelf niet maar zie veel mensen die door de medicijnen zich zelf niet meer zijn snap niet dat iemand zich psychiater kan noemen na denk 8 jaar studie, en andere gaat vertellen dat jij deze shit moet slikken om beter te worden na acht jaar boekjes lezen heb je niet het recht om chemische rotzooi voor te schrijven aan andere terwijl de psyco niet weet wat deze stoffen doen met iemand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *