Mad Pride Nederland

E-mail
info@madpride.nl

Bijeenkomst Mad Pride

Elke 2e dinsdag van de maand komt Mad Pride bijeen, zodat we elkaar weer eens kunnen ontmoeten en spreken over wat ons bezig houdt. Dankzij de aangescherpte coronaregels is dat niet mogelijk bij ACU. De nieuwe locatie in Lunetten is op privé terrein. Wil je er 11 januari bij zijn, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@madpride.nl. Na aanmelding ben je vanaf 4 uur welkom.

 

Bijeenkomst Mad Pride

Elke 2e dinsdag van de maand komt Mad Pride bijeen. Vanaf 4 uur ben je welkom, zodat we elkaar weer eens kunnen ontmoeten en spreken over wat ons bezig houdt. Dankzij de aangescherpte coronaregels is dat niet mogelijk bij ACU. De nieuwe locatie in Lunetten is nog niet 100% zeker, dus wil je er 14 december bij zijn, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@madpride.nl.

 

Open Inloop Mad Pride

Elke 2e dinsdag van de maand heeft Mad Pride open inloop op de Voorstraat 71 in Utrecht politiek cultureel centrum ACU opent haar deuren om 4 uur voor ons zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten en spreken over wat ons bezig houdt. Kom je 9 november binnenlopen?


Aansluitend is neurodivers support netwerk de Lepelfabriek aanwezig van 18:00 tot 20:00.

Open Inloop Mad Pride

Elke 2e dinsdag van de maand heeft Mad Pride open inloop op de Voorstraat 71 in Utrecht politiek cultureel centrum ACU opent haar deuren om 4 uur voor ons zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten en spreken over wat ons bezig houdt. Kom je 12 oktober binnenlopen?


Aansluitend is neurodivers support netwerk de Lepelfabriek aanwezig van 18:00 tot 20:00.

Online TV-avond 'Hoe kun je nou zo leven'

Deze film avond kijken we een docu over “gelukkig” zijn, dit concept wordt over het algemeen gekoppeld aan het hebben van “succes” in deze docu komen 4 mensen aan het woord die door omstandigheden dat “succes” niet kunnen behalen maar volledig tevreden zijn met de situatie waar ze nu in zitten.

Online TV-avond 'Experimenteren met patiënten'

Op 11 april is de vijfde filmavond van Mad Pride. Kijk je mee naar de Zembla aflevering over onderzoek naar medicatie in een zorginstelling?

Na de docu gaan een paar mensen van Mad Pride in gesprek over de aflevering, het onderzoek en hoe de instelling ermee om ging. Dat de instelling na de uitzending met een persbericht komt waarin het beweert dat de mensen wel wilsbekwaam zijn is op zijn minst verdacht, deze informatie geeft extra diepgang aan de uitzending.

Online filmavond - Crazy

Uit veiligheidsoverwegingen zijn er een poosje geen Mad Pride marsen. Daarom organiseren we op 11 november een online filmavond. Om 20:00 gaan we samen de documentaire Crazy kijken. De film volgt Eric in zijn lange strijd om zijn eigen keuzes te maken in de zorg die hij krijgt. Om 20:45 hebben we een pauze en dan gaan we om 21:00 weer verder. Om ongeveer 21:25 is de film afgelopen, waarna er tijd is om na te kletsen.