Mad Pride mars Den Dolder

Wanneer
17:00 - 19:30
vrijdag, 18 september 2020
Inloop vanaf
14:00
Locatie

De eerste Mad Pride mars was op 18 september 1993 in Toronto, daarom houden we op deze dag een mars. Dit keer in Den Dolder. Vooraf houden we een potluck picknick. De route is opgeknipt in twee delen, zodat je kunt kiezen of je de hele route meeloopt of slechts een deel.

Route:

Rond twee uur verzamelen we bij het fonteintje op het centraal station van den Dolder. Bij slecht weer blijven we onder de overkapping, met mooi weer lopen we naar het veldje bij de kruising Deltapad/Dolderseweg. We gaan picknicken, neem dus iets lekkers mee! Let op: alcohol is niet toegestaan. Tijdens de picknick is er ook tijd om borden te maken of vlaggetjes te versieren.

Wie later komt wordt rond vijf uur van het station opgehaald. We lopen dan een rondje door den Dolder van ongeveer een uur. Hierbij gaan we langs Psytrec en Altrecht (in het dorp). We verwachten dat we met een klein clubje lopen; we hopen dat het net zo gezellig wordt als vorig maand.

Rond zes uur vertrekken we richting het grote terrein van Altrecht om steunbetuigingen en vlaggetjes achter te laten aan de rand. We moeten ons tijdens de tocht aan de coronaregels houden; we verzoeken je een mondkapje mee te nemen.

Plategrond van Den Dolder met daarop aangegeven de verschillende routes

Corona maatregelen:

In verband met Corona, verzoeken we deelnemers om:

  • tijdens de tocht een mondkapje te dragen;
  • anderhalve meter afstand te houden;
  • geen fysiek contact te hebben;
  • geen alcohol mee te nemen of te nuttigen.

Overige informatie:

We verwachten dat de mars rustig verloopt zonder ingrijpen van de politie. Wil je voor de zekerheid toch je contactgegevens doorgeven aan de arrestanten groep? Spreek dan aan het begin van de mars even Pieter aan.

Kun je er niet bij zijn? We proberen iedere maand een mars te organiseren. Houd de agenda in de gaten voor de plek, datum en andere details.